Website onderhoud

Geen tijd om je website te onderhouden? Ik help je graag met het onderhoud aan je website.

Waarom is website onderhoud belangrijk?

Onderhoud van een website is belangrijk om verschillende redenen. Allereerst is het belangrijk dat een website technische goed blijft functioneren en dat problemen en fouten snel worden opgelost. Dit is niet alleen belangrijk voor de gebruikerservaring van de bezoekers, maar ook voor de vindbaarheid in zoekmachines.

website onderhoud
Gebruikers

Is je content nog up to date?

Google

Kan Google jouw content snel indexeren?

Opvallen

Hoe veilig is jouw website?

Wat houdt website onderhoud in?

Bij website onderhoud werk ik aan de onderstaande punten. Naast de techniek is het belangrijk om je website ook qua content up to date te houden. Zoekmachines waarderen nieuwe of vernieuwde content vaak met betere posities. Bovendien draagt en goed onderhouden website bij aan het goede imago van je bedrijf.

Techniek

Het opsporen van fouten die problemen veroorzaken in de werking van de website is erg belangrijk voor de gebruikerservaring maar ook voor je vindbaarheid. 

Content

Ik beoordeel de huidige content aan de hand van bezoekgedrag en volume statistieken. Indien het nodig is kan ik de content aanpassen.

Veiligheid

Voer op tijd updates door van je CMS, plugins of thema om niet kwetsbaar te zijn voor hackers. 

Core Web Vitals

Het is belangrijk om je website regelmatig te controleren op de Core Web Vitals van Google. Zeker na het toevoegen van nieuwe content of na een update van plugins.

Responsiviteit

Je website moet op zowel mobiel, tablet als dekstop goed uit de verf komen. 

Een nieuwe website?

Overweeg je een nieuwe website, een nieuw design of een andere aanpassing? Ik help je graag verder met jouw nieuwe website.

Wil jij weten of jouw website technisch goed is?

Of wil je eerst eens rustig een keer praten over jouw webshop? Neem vrijblijvend contact met mij op.